Hon som aldrig uppdaterar sin blogg

Kanske dax att uppdatera igen. Jag vet att jag är dålig på de här jag får väl försöka bättra mig.
I helgen var det min lediga helg och som jag hade längtat, gud jag hatar att jobba så här mycket.

I helgen var vi iaf på vårmässan sedan var vi hem till C & M och grillade ute på alnö. Va väldigt trevligt även om en annan va nykter och trött som faen. På söndagen så tog vi de lugnt.
Usch känns jobbigt att vara tillbaka på jobbet och känner mig inte riktigt kry heller, så typiskt när man varit lite ledig.

Plockade ut 2 piercingar i lördags men de är tydligen ingen som märkt det än förutom Peter som är nöjd. Var ju ett löfte och man börjar kanske bli lite för gammal för dem iaf =P men det känns konstigt så vi får väl se hur länge jag klarar mig utan, känner mig lite naken utan dem =P

Nu blir det hemfärd, hoppas hjärtat gjort mat för jag är sketa hungrig =PEn snabbis

Bäst på att uppdatera? Äh nu har jag ju varit i fjällen en vecka (nja inte riktigt en vecka men nästan) och det var nice =) Jag, Peter och svärföräldrarna, det blev mycket skoteråkning och mycket mys =)


Gud va allt har blivit komplicerat. Jag vet varken ut eller in och det jag trodde jag visste de har blivit helt vänt upp och ner. Det var meningen att jag o Peter skulle flytta till Sthlm men det verkar inte bli så nu. Allt är så förvirrande, längtar tills i morgon då jag förhoppningsvis får lite svar på mina frågor så man kan räta ut ett och annat frågetecken.


Nee blir bara en snabbis nu för jag måste jobba vidare. Kan ju försöka skriva en rad i morgon, kanske är ännu mer förvirrad då vem vet =P

RSS 2.0