Husdjungeln

Satt och funderade på hur länge jag bott i Timrå kom fram till att jag bott i Timrå och i detta område i 6 år. Jag bodde ju i huset bredvid förut i en 1a och där bodde jag i 3 år och nu har jag huxflux avverkat 3 år här i 2an. Känns som det är läge att flytta.
Peter har ju bott här med mig i 1 år och det blev onekligen trångt med två st uppsättningar möblemang. Nog för att vi båda har flyttat saker till våra föräldrar och vi har fyllt förrådet men sedan kom Vincent och för att vara så liten tar han rätt mycket plats.

Vi har iaf sagt att de inte blir en till lägenhet och vi har därför tittat på hus en tid problemet är ytorna,områdena och de hutlösa priserna. Vi vill ha ett slott till en peng för ett skjul men utbudet bjuder skjul till en peng för ett slott. Det är väldigt skeva prisbilder, jag kanske är konstig eller orealistisk men ska jag betala en miljon för ett hus vill jag inte ha ett hus med mögel, vattenskador och större renoveringar.

Vi la bud på ett hus men vi fick ge oss då de andra paret som budade hemskt gärna ville ha huset och de tänkte inte ge sig i första taget och då kände vi att det började bli lite hus för mycket pengar så då fick det vara. Så där står vi idag vi far på husvisning på husvisning men än så länge bor vi kvar i skokartongen.

Vi får väl se hur det bli framöver, förhoppningsvis har vi flyttat innan årets slut iaf.


Kommentarer
Postat av: Frida

Den som väntar på nåt gott... Rätt hus dyker nog upp så småningom. :)

2011-04-03 @ 14:42:46
URL: http://byllisfrida.blogg.se/
Postat av: Frida - Mamma till Elsa

Just när man letar känns det som att man aldrig kommer hitta något men det kommer (det hatar man att höra med)

2011-04-04 @ 12:35:26
URL: http://allgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0