Mitt favoritminne

Dag 17 – Mitt favoritminne

Ja mitt favoritminne.. va svårt. För det första ska man väl säga direkt att man har dåligt minne så de är väl lite si och så där med minnen. Mitt absoluta favoritminne är ju dagen när Vincent föddes naturligtvis, finns ju inget som slår känslan av att få barn, och det sjuka är att kärleken och den där underbara känslan bara växer =)

Som sagt exakta minnen är inte riktigt min grej men jag och Peter har gjort många otroligt roliga saker och förra sommaren (fastän jag var gravid, tjock som en flodhäst o hade fruktansvärt ont i fötterna) var nog bland de bästa (om inte den bästa) som jag någonsin upplevt.


30 dagars utmaningen

30 dagars utmaningen. Om ni funderar på varför alla dessa konstiga frågor/påståenden med daterade dagar så är det 30 dagars utmaningen som jag håller på med. Tack vare att jag inte har skrivit varje dag har det dragit ut på tiden men dagarna och frågorna/påståendena ser ut så här:
ag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag.

Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mode, vad gillar jag?

Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Årstid som jag gillar

Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – 2010´s bästa månad?

Dag 21 – 2010´s Sämsta månad?
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Överblick på år 2010

Min första kyss

Dag 16 – Min första kyss

Ska jag vara helt ärlig så kommer jag faktiskt inte riktigt ihåg detta. Jag har fått återberättat för mig att min första puss skulle ha varit med en jämnårig kille när jag var mellan 3-5 år.

Annars var det väl när jag var 12 år med min första pojkvän, vi var tillsammans i 2 mån kanske och mer seriöst än så var det inte.

Mina drömmar

Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar...Det man drömmer om idag är nog inte alls vad man drömde om för ett tag sedan dessutom känns mycket man drömde om förr helt irrelevant nu för tiden, drömmar (åtminstone mina) förändras konstant.

Men just nu drömmer jag om ett hus. Är så fruktansvärt less på att bo i lägenheten och vi behöver verkligen något större, tyvärr är det riktigt svårt att hitta något som passar men det är väl bara att söka vidare. Vi har tittat på så mycket hus nu att man känner igen varenda mäklare och de börjar väl känna igen oss med.

Sedan drömmer man väl om ett fint bröllop i framtiden men vilken tjej gör inte det?

Årstid som jag gillar...

Dag 14 – Årstid som jag gillar

Jag tycker väl att alla årstiderna har sin charm men min absoluta favorit är sommaren (med undantag för sommaren 2010 för att vara gravid på sommaren är fan ingen hit)

Jag gillar värmen och man får mer energi och mår bättre av solen =)

Finns hur mycket som helst att säga om varför sommaren är den bästa årstiden men o andra sidan vem gillar inte sommaren?

Den här veckan....

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan har jag spenderat i fjällen tillsammans med min sambo, min son och min sambos familj.
Vi åkte upp redan förra lördagen och har tillbringat veckan med att åka skoter (jag och Vincent får åka skoterpulka då naturligtvis) och fika på fjället, vi var in till Åre och tittat och ätit god mat och bara njutit av att ha lite minisemester men borta bra hemma bäst.. de va rätt skönt att komma hem idag det är ganska frustrerande att bo 7 st i en husvagn.


RSS 2.0