What to do?

Det blir inte mycket skrivet här, har funderat på att byta blogg då brokenpiece låter så deprimerande, jag känner mig inte längre som en trasig skärva.

Om en vecka blir min lilla kille 1 år. Hoppas han är frisk till dess för han har dragit på sig en förkylning.

Jag har en fråga till er som läser, min energi har börjat dala och jag känner att jag hela tiden går i motvind. Ett frö av tvivel har börjat gro inom mig, kan det vara så att jag jagar enhörningar?

Jag har varit till 3 läkare med vincent och haft kontakt med 3-4 per mail. Första läkaren sa att det var en sömnstörning, andra läkaren kollade allergi och den tredje läkaren kollade gluten men trodde att det var sömnrelaterat.

De jag pratat med per mail som har varit lite mer specialiserade har även de pratat om att det ska vara kostrelaterat.

Vi fick ett brev från läkare nr två att de hittat en lätt ägg allergi och att vi skulle utesluta ägg ur kosten men att han inte var allergisk mot mjölk. Samtidigt fick jag ett mail av en annan läkare som sa att han reagerat på ägg enbart visar att han har allergiska tendenser och han sa att mjölkallergi inte kunde uteslutas genom blodprov när barn är så små som Vincent.

Jag vet inte vad jag ska göra i detta läge, ska jag fortsätta kriga? Ska jag uppsöka ytterligare en läkare? Ska jag försöka få remiss till barnklinken i Sundsvall (förra gången fick vi åka till barnavd på Härnösands sjukhus) där jag vet att de har en barnläkare som är duktig på allergier eller ska jag ge upp?
Jag vill inte utsätta Vincent för en massa onödigt testande samtidigt har de inte gjort en riktig/nogrann utredning, bör man kräva en sådan?

Pest eller kolera, ska jag utsätta honom för mer tester eller ge mig? Antingen är det något han får lida nu eller senare för.

Kommentarer
Postat av: Madde

Det viktigaste är hur han mår!

Om han fortfarande har problem, vilket jag antar, så ska du fortsätta! Skaffa en remiss och se till att de tar er på allvar!

Dock ska du undvika alla former av diskussionsforum som liknar familjeliv!Du vet att vi finns här om du vill lätta på hjärtat och insupa energi ;)

2011-11-18 @ 16:06:37
Postat av: Anonym

Vilken sötnos ni har! Tråkit att du inte trivs med bloggen här. Ett svar på din fråga jag skulle nog föröka hitta svaret med vincent. Jag har bara läs första inlägget så jag vet inte vad som är fel men jag tycker som Madde säger här över.

Hon värkar känna dig också jag bara ramlade in här på din blogg för du hade kommenterat min blogg om Ammnig. Det märklingt tycker jag med varför ska man försvara sig för man ammar något som är så natulingt som det är i gänlingen. Och va har man brösten till?

2012-01-29 @ 00:55:40
Postat av: Frida - mamma till Elsa & lillebror i magen

Ja man blir rädd. Jag tror inte jag behöver anmälas skadan. Det slutade blöda fort och jag tror hon bet sig när hon slog i

2012-03-19 @ 12:41:52
URL: http://allgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0