Jag är en dörrmatta

Hej mitt namn är Sandra, jag är en dörrmatta. Varsegod att kliv på mig och torka av
din skit på mig de gör ju alla andra.


DRA ÅT HELVETE!Meningslös lista

Snodde listan av Therese o SL

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Sandra
2. Ett ord på 4 bokstäver? Sota
3. Flicknamn? Stina
4. Pojknamn? Sebastian
5. Yrke? Sexrådgivare
6. Färg? Silverfärgad
7. Klädesplagg? Strumpbyxor
8. Mat? Stuvade makaroner
9. Sak i badrummet? Smutstvätt
10. Plats/stad? Sölvesborg
11. Orsak att vara sen? Sega på
12. Något man skriker? Stopp!
13. Film? Sex and the city the movie
14. Något man dricker? Sprit
15. Band? Shinedown
16. Djur? Sköldpadda
17. Gatunamn? Skogsvägen
18. Bil? Subaru
19. Sång? Stairway to heaven
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Sex

BLÄÄÄÄÄÄ (Bullet for my Valentine- All these things I hate)

Orkar fan inte alltså. BLÄÄÄÄ fan ta er idiotjävlar!BULLET FOR MY VALENTINE - ALL THESE THINGS I HATECryin


Cryin - Aerosmith

Smash Mouth - Allstar


Det här är egentligen inte den sorts rock jag lyssnar mest på men jag kan inte låta bli att gilla den här låten ungefär som att jag gör undantag för Green Day. Ibland är det bara skönt med lite trallvänlig rock lr? =) Orginal videon till den här låten tycker jag dock är fruktansvärt tråkig och jag hittade förvisso en roligare version med några grabbar som gjort en egen version som var rätt bra gjord men den får jag väl publicera någon annan gång för jag tyckte katterna i den här var så söta ;-)

Kusin vitamin

Nu är han född... min 24 år yngre kusin =P
Är så glad för min farbror och hans fru. =) Är ju deras första barn som de har väntat ett tag på nu. (lät som de båda var 50 år =P men de är bägge två kring 35 år) Han föddes tydligen bara för någon timme sedan typ 20-21 kanske så jag vet inte så mycket mer än att han är född. Blir spännande och se vad han får heta.

Är fortfarande sjuk, känns förjävligt rent utsagt. Jag har inte tid att vara sjuk... men ja vad gör man?
Har läst ut snart två böcker, den otroligt tjocka boken Jack av Ulf Lundell... väldigt speciell bok men jag gillar sättet han skriver på. Sedan nu håller jag på med en annan bok, någon kriminalare som är lite si så där. Har ett helt gäng böcker att läsa så de blir inte så mycket tid framför tvn =P Min kurslitteratur kom dock idag så jag borde väl hämta ut den i morgon och läsa den istället men de är ju så mycket roligare med skönlitteratur. =P


Dags att lägga sig i badkaret igen tror jag.. typ 5-6 gången idag, ser väl snart ut som ett russin men jag håller på fryser ihjäl och det är inte speciellt kallt här heller 24 grader...

Känner mig aningens vek och som en riktig gnällspik =(

Sjukling

Usch och fy i lördags kände jag att det började klia i halsen och efter det har det bara burit utför.
Började med någon form av halsinfektion men just nu är det bättre men däremot är jag jävligt snorig och fryser som fan har inte feber vilket är konstigt.
Ska egentligen till Östersund i morgonbitti (senare idag kan man ju också säga om man ser till vad klockan är) på föreläsning men eftersom föreläsningar inte är obligatoriska får vi väl se om jag går, beror ju på hur man mår.

Ska gå och lägga mig och fortsätta läsa min bok och tycka synd om mig själv. Hjärtat ville inte va med mig i morgon heller och när jag frågade honom om när han ville träffa mig sa han "när du är frisk". Jävla taskmört =(

RSS 2.0