Vincent

Ja den 25/11 kom han då 50 cm lång 3194 g kl 20.26 på kvällen efter 26 timmars värkarbete. De va en pärs! Kl 18.00 den 24/11 hade jag 5 min mellan värkarna men sedan fortsatte det bara med 5 mins mellanrum så till slut åkte vi in kl 8 på morgonen den 25/11 och då var jag öppen 3-4 cm så då blev vi kvar men det tog som sagt fram till 20.26 innan han tittade ut.

Ska inte dra någon förlossningssaga här, 26 timmar händer de rätt mycket under men den som säger att de inte gör ont att föda barn ljuger! Och när de säger att de är som en smärta man aldrig upplevt så är det väldigt sant.
Tog bara lustgas fram till krystvärkarna och på slutet var det inte så himla kul, vet inte om smärtan tilltog pga av det värkstimulerande droppet jag fick men det var efter det som det gjorde ohyggligt ont fastän jag hade lustgasen.
Sedan blev de ju lite komplikationer för Vincents hjärtljud gick ner så han fick tas med sugklocka men det löste sig ju fint ändå....

Sedan har vi tyvärr fått åka tillbaka till sjukhuset, är där nu för att han fick inte i sig tillräckligt med näring så han fick dåligt blodsocker, de har dock blivit stabilt och bra och han får bröstmjölksersättning som tillägg nu ett tag tills de kommer igång riktigt, dock har det redan blivit mycket bättre så ja hoppas han slipper ersättningen när vi kommer hem.

Detta är vår son Vincent, och jag är väldigt partisk men han är den absolut sötaste pojke som finns <3
Redo

Skit dåligt uppdaterat, skyller på datorn den här datorn är inte rolig att sitta vid och den bärbara har jag inte lagat än.
Beräknad till på fredag men det verkar som att någon inte vill komma ut, kan ju komma när som helst iof men har inte sett några tecken på att han är på väg än iaf.

Efter önskemål lägger ja upp en hemsk bild, de här med att fotografera magen är inte min grej. Har fått så enormt mycket bristningar, så himla trist men vad gör man?
Sovplats för liten

RSS 2.0