Stressigt värre

Snart slut på april, tiden går så himla fort, bara en sån sak som att mammas lilla hjärta har hunnit bli 5 mån. Det är skrämmande va tiden springer ifrån en.

Men appro på slutet av april så är det ganska hektiskt nu, sista grejerna måste packas och vi har redan börjat köra grejer till huset. Så vi har för närvarande en halv tom lgh även om det inte riktigt  känns så för det är på något konstigt sätt grejer överallt iaf.
I morgon är det babysång och vi ska skriva papper med banken och på fredag ska vi skriva papper på lägenheten mitt uppe i flytten är det dessutom klädbytardag som jag ska på i helgen så jag har nog det jag gör misstänker jag.

Var på babycafé idag, var länge sedan jag var där för jag brukar inte gå dit längre eftersom babysimmet är på ons (mycket babyaktiviteter) men idag var det påsklov från himlabadet så då blev det fika med tjejerna och det var riktigt trevligt även om Vincent inte hade sin bästa dag.

Nä bäst man tar och gör något nyttigt känns som tiden är emot mig :PEn första

Dag 25 – En första

En första vad? Vad ska man skriva på den?
Min första lägenhet låg på köpmangatan i timrå, en 1a med kokvrå på 30 kvm liten men bra hyra. Där bodde jag i 3 år förövrigt och jag köpte den hutlöst billigt :P


En första

Dag 25 – En första

En första vad? Vad ska man skriva på den?
Min första lägenhet låg på köpmangatan i timrå, en 1a med kokvrå på 30 kvm liten men bra hyra. Där bodde jag i 3 år förövrigt och jag köpte den hutlöst billigt :P


Det här får mig att gråta

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Jag är ganska blödig och har blivit de mer nu än förr faktiskt. Men orättvisor får mig att gråta, jag har en tendens att tycka väldigt synd om andra människor har kanske för högt eq.

Jag kan faktiskt inte se program där de visar förlossningar för då slås tårkanalerna på... haha var dock inte så innan jag fick barn


Det här får mig att må bättre

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Oj det finns mycket men våren/sommaren och givetvis min familj är väl iaf två självklara glädjeämnen =)

Sista fjällresan

Igår kom vi hem från sista fjällresan för i år och tur är väl det. Det är jätte trevligt att åka till fjällen missförstå mig rätt men Vincent blir mer o mer bångstyrig för varje resa känns det som. Den här gången så sov han dåligt och åt dåligt under hela tiden vi var där, inga rutiner fungerade överhuvudtaget. Varje kväll fick vi köra honom in bilen för att han skulle somna för han vägrade somna i sängen och han somnade mycket senare än han brukar, dessutom vaknade han på nätterna för att vara vaken mellan 40 min till en timme av någon konstig anledning och så åt han sämre än vanligt. Nu när rutinerna har fungerat så bra under så lång tid har man blivit bortskämd så de vart ju rätt jobbigt faktiskt så det var skönt att komma hem igår.
Det hade tinat bort rätt bra i fjällen också, var inte så kul att åka skoter för det blev en del körning på barmark.

Idag har vi varit ut till Birsta för att titta på saker, känns som de är miljoner grejer vi ska köpa till huset men de får väl bli pö om pö. Snart är huset vårat så då lovar jag lägga ut lite bilder.

Idag är Vincent 5 mån, tiden går sjuuuukt fort =)

På återseende =)

Det här upprör mig

Dag 22 – Det här upprör mig

Folk som beter sig illa mot de svaga i samhället, äldre, funktionshindrade, barn, djur osv.
Jag blir så himla förbannad när man läser om hur illa vissa far i samhället.

Någonstans hoppas jag verkligen att det finns karma så att alla som missbrukar sin maktposition och slår, våldtar och mördar barn, äldre, funktionshindrade, djur osv verkligen får vad de förtjänar.


En tidig måndag

Tidig morgon idag igen som alla andra dagar iof men vissa är tidigare än andra, idag var tyvärr en sån där riktigt tidig morgon. Jag kommer inte ihåg hur det var att sova längre än till 7, och klockan 7 är snudd på sovmorgon nu för tiden. Man ska inte klaga för det är en liten nackdel i jämförelse med alla fördelar, man får ju faktiskt skylla sig själv att man inte går och lägger sig tidigare på kvällarna.

Igår packade jag ner stora delar av köket, det känns inte som att det är så mycket kvar men det är väl några kartonger till att packa. Inte så himla roligt men sedan återstår det absolut roligaste flyttstädning.... Jippi!!!

Vincent har spenderat större delen av morgonen att ligga på golvet och sprattla, han är långt ifrån att krypa och han blir så himla förbannad över att han inte kommer någonstans, lillstackarn.
Tror jag ska köpa en hoppgunga åt honom för han tycker om att stå upp, kan han få hoppa runt på golvet bäst han vill =)

Dags att ta i tag med dagens bestyr?

2010´s Sämsta månad?

Dag 21 – 2010´s Sämsta månad?

Lätt januari men även början på februari 2010 skit månader. Skulle jag gärna strykit ur historien.
Vintern är väl inte min grej men de där va en riktig skit vinter de hände bara massa skit då...

USCH!!!!Dreaming

Man kan inte låta bli att dra iväg i huvudet och börja planera hur man vill att huset ska se ut det är ofrånkomligt. Idag tänkte jag försöka blidka Peppe att vi ska ta en paus i flyttpackningen en stund och åka iväg och drömma oss bort inne på Birsta.

Köket är ju det rum man absolut vill byta men ekonomin tillåter nog tyvärr inte att vi börjar i den änden så vi får väl ta vardagsrummet, hallen eller kanske Vincents sovrum.

Känns i vilket fall väldigt spännande. 2 veckor kvar nu.


=)

Packa pappas kappsäck

En era har nått sitt slut, nu ska Skogsvägen överges. Igår började jag packa ihop lägenheten och insåg att man har mycket skit. Tyvärr är man inte den bästa på att kasta saker så man har väl tur att vi flyttar till ett hus med lite utrymme i ;) Har bott i det här området i 6 år så det är ju lite vemodigt att flytta. Jag har trivts med att bo i Timrå nära till både släkt och vänner, men även om det känns lite vemodigt så känns det samtidigt som man ska påbörja ett stort äventyr. Det känns jätte spännande med hus så jag ser faktiskt framemot att flytta.

Sorterade även barnkläder igår som jag ska sälja bort, sjukt vad tiden går fort och vad mycket kläder han redan hunnit avverka. TIll skillnad från många andra har jag faktiskt inte valt att spara så himla mycket, känns som att den dagen de kommer en till så vill man ändå köpa andra kläder till det barnet men jag har dock sparat en del ändå.

Känns som hela lägenheten är ett enda stort kaos de är saker överallt jag fattar inte hur jag ska kunna hinna packa ner allt till slutet av april och dessutom hinna flyttstäda.
Så känner ni er manade att hjälpa till vet ni ju var vi bor i någon vecka till iaf ;)2010´s bästa månad?

Dag 20 – 2010´s bästa månad?

November, för då föddes Vincent och de hade äntligen blivit lite kallare så svullnaden i fötterna hade gått ner.

Annars var juli också en riktigt bra månad. De var varmt (vilket man som gravid inte uppskattade dock, svettades som en gris och var svullen) och vi hade en riktigt mysig semester när vi var till Stockholm, Riga och Rättvik.

Men november var ju svårslagen för då kom ju prinsen  =)

Husägare

Igår var vi och skrev på papperen så nu är vi snart husägare. Blev ett hus på sammanlagt 230 kvm ute i Söråker (115 kvm per plan) Så inflytt sker den 2 maj ska bli spännande. Finns så klart en del att göra men det är ju inte ett nybyggt hus så de får man ju räkna med. Så nu kommer familjen Magnusson/Danielsson ha lite att göra framöver.

Så just nu håller vi på göra lägenheten klar för försäljning, tapetserade köket igår så nu ska jag städa och ta lite kort på lägenheten så vi får ut den på försäljning.


Så känner ni för att städa, eller kanske flytta saker så är ni högst välkomna :)

Detta ångrar jag

Dag 19 – Detta ångrar jag


Den som inte ångrar något måste ha levt ett ganska innehållsfattigt liv. Klart jag ångrar en hel del saker utan att säga så mycket mer än så...

En sak som jag ständigt ångrar dock är att jag inte tar vara på tiden på ett bättre sätt.Husdjungeln

Satt och funderade på hur länge jag bott i Timrå kom fram till att jag bott i Timrå och i detta område i 6 år. Jag bodde ju i huset bredvid förut i en 1a och där bodde jag i 3 år och nu har jag huxflux avverkat 3 år här i 2an. Känns som det är läge att flytta.
Peter har ju bott här med mig i 1 år och det blev onekligen trångt med två st uppsättningar möblemang. Nog för att vi båda har flyttat saker till våra föräldrar och vi har fyllt förrådet men sedan kom Vincent och för att vara så liten tar han rätt mycket plats.

Vi har iaf sagt att de inte blir en till lägenhet och vi har därför tittat på hus en tid problemet är ytorna,områdena och de hutlösa priserna. Vi vill ha ett slott till en peng för ett skjul men utbudet bjuder skjul till en peng för ett slott. Det är väldigt skeva prisbilder, jag kanske är konstig eller orealistisk men ska jag betala en miljon för ett hus vill jag inte ha ett hus med mögel, vattenskador och större renoveringar.

Vi la bud på ett hus men vi fick ge oss då de andra paret som budade hemskt gärna ville ha huset och de tänkte inte ge sig i första taget och då kände vi att det började bli lite hus för mycket pengar så då fick det vara. Så där står vi idag vi far på husvisning på husvisning men än så länge bor vi kvar i skokartongen.

Vi får väl se hur det bli framöver, förhoppningsvis har vi flyttat innan årets slut iaf.


Min favoritfödelsedag

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag är inte min egen för jag tycker inte om att fylla år, jag har väl lite svårt att acceptera att jag blir äldre.
Min favoritfödelsedag är Vincents födelsedag, den 25 november

RSS 2.0