Struntprat

Nu är lillhjärtat 2 veckor tiden går så fort och på måndag börjar Peter att jobba igen. Lite trist men sånt är livet.
Fattar inte hur de som har två barn, framförallt de som är ensamstående orkar med sig. Vincent har fått för sig att han inte kan somna om han inte äter vilket betyder att ibland får man sitta och amma väldigt långa perioder. Men de blir väl bättre.

Idag kom Peppe hem med en tvättmaskin och de va ju inte helt fel på 4 dagar har man en tvättkorg som ser ut som det är tvätt i för 2 veckor. Någon smutsar ner handdukar, sängkläder och sina egna och andras kläder väldigt mycket =P

Har nästan handlat klart alla julklappar :) Känns väldigt bra har någon kvar och ja vette sjutton vad jag ska köpa men det löser sig nog. Vi ska fira Peters födeledag hos hans föräldrar i morgon och mini-jul hos mormor på söndag eftersom syrrans barn åker till Island och ska fira jul där. Så till veckan lär man väl sitta här ännu mer för då har man antagligen mycket tid över men framtills dess får jag väl passa på och önska er en trevlig helg och ni som inte har varit förbi kan ju gärna komma och göra mig sällskap i veckan. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0