What to do?

Det blir inte mycket skrivet här, har funderat på att byta blogg då brokenpiece låter så deprimerande, jag känner mig inte längre som en trasig skärva.

Om en vecka blir min lilla kille 1 år. Hoppas han är frisk till dess för han har dragit på sig en förkylning.

Jag har en fråga till er som läser, min energi har börjat dala och jag känner att jag hela tiden går i motvind. Ett frö av tvivel har börjat gro inom mig, kan det vara så att jag jagar enhörningar?

Jag har varit till 3 läkare med vincent och haft kontakt med 3-4 per mail. Första läkaren sa att det var en sömnstörning, andra läkaren kollade allergi och den tredje läkaren kollade gluten men trodde att det var sömnrelaterat.

De jag pratat med per mail som har varit lite mer specialiserade har även de pratat om att det ska vara kostrelaterat.

Vi fick ett brev från läkare nr två att de hittat en lätt ägg allergi och att vi skulle utesluta ägg ur kosten men att han inte var allergisk mot mjölk. Samtidigt fick jag ett mail av en annan läkare som sa att han reagerat på ägg enbart visar att han har allergiska tendenser och han sa att mjölkallergi inte kunde uteslutas genom blodprov när barn är så små som Vincent.

Jag vet inte vad jag ska göra i detta läge, ska jag fortsätta kriga? Ska jag uppsöka ytterligare en läkare? Ska jag försöka få remiss till barnklinken i Sundsvall (förra gången fick vi åka till barnavd på Härnösands sjukhus) där jag vet att de har en barnläkare som är duktig på allergier eller ska jag ge upp?
Jag vill inte utsätta Vincent för en massa onödigt testande samtidigt har de inte gjort en riktig/nogrann utredning, bör man kräva en sådan?

Pest eller kolera, ska jag utsätta honom för mer tester eller ge mig? Antingen är det något han får lida nu eller senare för.

Mitt lilla barn...


Vart har min lilla, rofyllda bebis tagit vägen? Nää vänta nu... han har aldrig varit den lilla snälla superlugna bebis som alla fått för sig... han har dubbla sidor av sitt mynt denna lilla man men trots det är han ju världens underbaraste.

Han kan verkligen inte sitta still, han är klåfingrig till tusen, han har humör, han målinriktad och har en energi som är enorm och han skiter verkligen i vad man säger.

Han älskar att leka jagis, han tycker väldigt mycket om musik (både att lyssna på och utöva) , han tycker om att plocka ur diskmaskinen, han tycker det är roligt att leka med vatten och han gillar elektroniska prylar som; mobiltelefoner, fjärrkontroller mm.

Han ogillar att borsta tänderna och protesterar ljudligt, han gillar inte mössor och drar alltid av sig dem, han kan ibland tycka att stora hundar är läskiga och han tycker inte om att man torkar bort snor.

Han är närmare 80 cm lång och väger över 11 kg, han kan gå lite grand men väljer oftast att krypa, han har 8 tänder och han är väldigt morgonpigg men vaknar ändå flera gånger på nätterna. Han öppnar alla skåpdörrar och lådor som han kommer åt och sliter ut allt innehåll som han hittar för att sedan gå till nästa ställe och röja.

Om 3 veckor blir min lilla pojke 1 år... tiden har gått så sjukt fort.


RSS 2.0