En vanlig söndag

Är helt värdelös på de här med att blogga läste nyss en blogg som verkligen berörde mig, hon skrev egentligen bara om sitt liv men hennes språk och sätt att uttrycka sig på var otroligt vackert om än med relativt mycket vemod.
Själv blir det att man mest bara skriver hardcore fakta... "idag har detta och detta hänt" hennes blogg var verkligen utlämnande och visade hennes känslor.. fantastiskt att läsa...

HUSET:
Åter till min tråkiga blogg... Vi har börjat sakta men säkert att bo in oss här i Söråker. Känns konstigt att man helt plötsligt har ett hus med alla för och nackdelar som det för med sig. Allt är inte uppackat än och hur frustrerande det än är så är det betydligt bättre här nu än för en vecka sedan. Tyvärr tar det ju lite tid att packa upp, Vincent tar sin tid och huset behöver ju underhållas, ingen ursäkt men kanske mer en förklaring till varför de fortfarande är lite bombnedslag som råder här på Åkervägen. Idag har Peter klippt gräsmattan, om man nu vill kalla det för gräsmatta för de är mycket mossa och ganska dåligt gräs vill så om den men ska väl planera tomten först, och jag försökte hjälpa till med att röja bort allt bråte som legat på tomten. Vi har redan fyllt släpvagnen och det finns en hel del kvar att slänga. Att det kan finns så mycket skit i ett hus och på en tomt.. Till veckan ska jag försöka röja bort ris som ligger på gården, de har ju tagit mer en kryptall på gården men inte tagit bort riset. Skulle även behöva plantera, köpte två vinbärsbuskar på blomsterlandet häromdagen, bra pris var de på dem så jag köpte en rödvinbär och en svartvinbär får väl se hur de tar sig och om äckelsorkarna kan ge fan i mina buskar. Köpte även rosor billigt där så jag tänkte sätta dem i kruka i år och gräva ner dem nästa år när förhoppningsvis jag kommit underfund med hur tomten ska se ut och kanske med lite flyt så är man relativt nära färdigplanerad då, måste ju fyllas ut med jordmassor och som sagt planteras nytt gräs. Vi har som ni kanske märker valt att lägga fokus ute, vi hade tänkt börja renovera inne men man måste väl börja ute när säsongen ligger för det. Så jag ska börja kitta om och måla om fönstren och sedan ska vi måla om delar av huset (de är ju en mexitegelvilla så de är ju tack och lov inte hela huset vi måste måla om) och laga och måla garaget och bygga en altan och jag misstänker att vi inte hinner så mycket mer i sommar men vi får väl se vad sommaren bjuder på =)

Vincent

Vincent har börjat bli så himla stor, om exakt 10 dagar så blir min lilla prins 6 mån. Kan inte tänka mig att tiden har gått så himla fort men det har den bevisligen. Sa till Peter häromdagen att jag minns när han låg och sparkade mig i magen och nu ligger han i sängen och sparkar mig på låren, vilket ger mamman väldigt fina blåmärken. Han föredrar att sitta upp så ligga och rulla runt är inte hans grej, han är förövrigt inte världsbäst på det heller däremot tror jag inte han är långt borta från att sitta helt själv, storkillen. Han har börjat blivit väldigt faccinerad av sina egna fötter, ska alltid känna på dem när man ska byta blöja.

Dags att återgå till dagens bestyr.
På schemat står blöjbyte, är inte en småbarnsmammas liv intressant så säg? =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0