Think of me

Think of me, think of me fondly 
when we've said goodbye
remember me, once in a while
please promise me you'll try
when you find, that once again you long
to take your heart back and be free
if you ever find a moment,
spare a thought for me

we never said
our love was evergreen,
or as unchanging as the sea
but if you can still remember
stop and think of me

think of all the things
we've shared and seen
don't think about the way
things might have been

think of me, think of me waking
silent and resigned
Imagine me trying too hard
to put you from my mind

recall those days
look back on all those times
think of the things we'll never do
there will never be a day when I won't think of you

Fredagsmys!


Snart är det fredagsmys!

Blev inget kort igår pallade inte att fotografera och det var slut på batteri i min kamera.

Idag är det fredag och det betyder (iaf den här veckan) att jag snart är ledig i 2 dagar. Hahaha helt sjukt va jag har längtat. Tyvärr har min vapendragare gått och blivit sjuk så jag vette fan hur det blir i morgon men allt brukar ju lösa sig. Det gäller ju allt.

Får väl be en viss person om ursäkt, har ju redan gjort det 2 ggr men kan ju lika gärna göra det en tredje gång. Dessutom offentligt.
                             Förlåt Peter för igår
Fråga inte ens varför jag ber honom om ursäkt, ja betedde mig som en jävla idiot, men så blir det när ett sårat hjärta tillåts ta beslut som hjärnan borde göra.

Idag blir det förhoppningsvis filmkväll eller vinkväll eller både och???

1,5 timme kvar. Lovely!

                                                      Snart är det fredagsmys!


Livskrisen!

Jag vill fast jag vet inte vad jag vill fast jag vill nog ändå.....

Förvirrande? För mig med!!

Livskrisen är ett faktum!

Snart 25 år.. halvvägs till 50 och vart är man i livet? Lever man det liv man verkligen vill?
Jag bor ensam i en tvåa i Timrå centrum tillsammans med mina två hårbollar, som förutom att håra ner
lever om som fan vissa nätter (tur för dem att de är är söta). Varje morgon får man kliva upp tidigare än det borde vara tillåtet för att åka till jobbet (bara resorna är att slösa bort sitt liv). Sedan sitter man på jobbet hela dagen och när dagen är slut tar man den där långa resan hem, försöker äta något och har man tur så lyckas man få något gjort innan man går och lägger sig. Så går veckan, alla dagar o år... (fattig bonddräng) Sedan har man ju två jobb så lediga dagar finns det inte så många av, och detta för att? Man är en fattig jävel som ändå inte har något liv. Fritid vad är det? Och vad ska man göra när man är ledig i vilket fall?

Detta är INTE det liv jag vill leva!

Så jag antar att en förändring vore på sin plats! Har en del grejer på g som känns spännande och som skulle
kunna leda till en rolig och positiv förändring i min tillvaro.

Allting som jag vill kan jag göra?

BTW HAR SNYGGASTE OUTFITEN PÅ JOBBET IDAG.. LÄGGER UT EN BILD NÄR JAG KOMMER HEM =)

Ännu en dag...

Idag har jag av inte alltför konstiga anledningar varit trött, det har jag varit i flera månader men så blir de när man sover för lite och min kära vän säger till mig konstant att jag ska gå o lägga mig men jag lyssnar inte med det örat =P

Har gått bra på jobbet dock, men bävar inför nästa vecka då vi ska stå på egna ben. De kommer vara en pärs utan dess like. Men man får väl försöka bita ihop o gilla läget. Jobbar blandade tider nästa vecka och det känns lite si så där, iof bara en sen kväll men ändå. Det suger, hoppas jag får åka med Ellenor hem.

Idag har jag betalat räkningar också, det var fan inte nå skoj kan jag säga. Hade ut en riktigt bra lön den här månaden men likt förbannat står man med en halvtaskig ekonomi efter räkningarna är betald, det säger en hel del om summan. Men CSN de jävla mupparna tog ju sin beskärda del 3500 typ.

I överlag har det varit en bra dag, förutom min ekonomiska baksmälla. Kvällen tillbringade fröken Danielsson nere på varvet med fröken Johansson och drack kaffe och snackade skit och det var förjävla trevligt. =)

Btw Jag trodde aldrig man skulle ha sån nytta av att ha ett datasnille till ex.. Tack Krister =)

Nu ska jag dock ta och lägga mig. Har en känsla av att det vore lämpligt..

Natti


2010

Ja nu känner jag mig väl beredd att kunna skriva en rad eller två. Det har gått snart 2 månader sedan Peter gjorde slut och efter mycket fram och tillbaka så har vi nu brytit helt. Eftersom detta kan läsas av vem som helst så tänker jag väl inte gå in så mycket på detaljer, det är tråkigt att det blivit som det blivit och att han tagit de val han gjort men nu är det så och det får man leva med.

Annars så började jag på mitt nya jobb för någon vecka sedan och jag trivs väl rätt hyfsat än så länge, förutom att jag hatar att kliva upp så jävla tidigt på morgonen. Känns verkligen toppen när man gör som idag också och råkar kliva upp en timme för tidigt och inte upptäcker det förrän man ska gå. Jippi!

Annars flyter väl allt på som vanligt, eftersom jag har två jobb nu och inte har mått så där superbra så har ju träningen påverkats men det ska jag väl ta tag i nu. Kommer ju en sommar att sträva efter även i år =P

Nu blire bara massa onödigt pladder.. tänkte bara säga att jag lever och att jag överlever framförallt =P
/Sandra


RSS 2.0