Mitt lilla barn...


Vart har min lilla, rofyllda bebis tagit vägen? Nää vänta nu... han har aldrig varit den lilla snälla superlugna bebis som alla fått för sig... han har dubbla sidor av sitt mynt denna lilla man men trots det är han ju världens underbaraste.

Han kan verkligen inte sitta still, han är klåfingrig till tusen, han har humör, han målinriktad och har en energi som är enorm och han skiter verkligen i vad man säger.

Han älskar att leka jagis, han tycker väldigt mycket om musik (både att lyssna på och utöva) , han tycker om att plocka ur diskmaskinen, han tycker det är roligt att leka med vatten och han gillar elektroniska prylar som; mobiltelefoner, fjärrkontroller mm.

Han ogillar att borsta tänderna och protesterar ljudligt, han gillar inte mössor och drar alltid av sig dem, han kan ibland tycka att stora hundar är läskiga och han tycker inte om att man torkar bort snor.

Han är närmare 80 cm lång och väger över 11 kg, han kan gå lite grand men väljer oftast att krypa, han har 8 tänder och han är väldigt morgonpigg men vaknar ändå flera gånger på nätterna. Han öppnar alla skåpdörrar och lådor som han kommer åt och sliter ut allt innehåll som han hittar för att sedan gå till nästa ställe och röja.

Om 3 veckor blir min lilla pojke 1 år... tiden har gått så sjukt fort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0